Lapti Group on asuntojen ja palvelutilojen rakentamiseen erikoistunut rakentamispalveluyhtiö. Asunto- ja palvelutilatuotannon lisäksi yhtiö tuottaa talotekniikkapalveluita sekä osana omia rakentamishankkeitaan että ulkoisille asiakkaille. Lapti Group on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista talonrakennusyhtiöistä. Lapti Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 milj.€ ja työntekijöitä on 700. Lapti Group -konserniin kuuluvat Rakennusliike Lapti Oy ja talotekniikkayhtiö Laptitec Oy.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
ICT-projektipäällikkö/Raportoinnin kehittäjä Ouluun
Tehtävä
ICT-projektipäällikkö/Raportoinnin kehittäjä Oul
Haku alkaa
27.6.2018
Haku päättyy
17.8.2018
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
ICT-projektipäällikkö / Raportoinnin kehittäjä Ouluun

Haemme Oulun toimipisteeseemme ICT-ympäristömme ja ohjelmistojemme kehittämiseen tietohallinnon projektipäällikköä, jolla on kokemusta myös raportoinnin kehittämisestä. Pääset vetämään haastavia liiketoimintaa tukevia tietojärjestelmähankkeita ja vastaamaan niiden läpiviennistä. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta ICT-projektien johtamisesta ja kyvykkyyttä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja niihin liittyviä käsitteitä. Osaat keskustella sujuvasti IT:n kielellä järjestelmäarkkitehtuureista, -teknologioista ja erilaisista integraatioista, mutta pystyt silti kommunikoimaan liiketoiminnan kanssa ymmärrettävästi.
Edellytämme aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, tietokannoista, integraatioiden toteuttamisesta ja käyttöönottoprojektien läpiviennistä. Katsomme eduksi, jos olet ollut kehittämässä raportointiratkaisuja ja sinulla on osaamista nykyaikaisista BI-raportointivälineistä.

Odotamme Sinulta
- IT-alan tutkintoa tai muuta vahvaa näyttöä alalta
- Käytännön kokemusta ICT-projektien läpiviennistä
- Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Omaat kokemusta raportoinnin kehityshankkeista
- Osaamista SQL-tietokannoista
- Kokemusta liiketoimintajärjestelmistä (esim. ERP ja CRM) ja erilaisista ohjelmistokehitysprojekteista
- Kokemus Microsoft-raportointivälineistä (SQL Server Data Tools ja Power BI) katsotaan eduksi
- Microsoft O365, SharePoint ja Azure ovat sinulle tuttuja entuudestaan
- Hyvää palveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä ja työn organisointikykyä
- Oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja vastuullista työotetta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kehittyvässä toimintaympäristössä, joka antaa mahdollisuuden kehittymiseen. Pääset työskentelemään nykyaikaisen ICT-ympäristön parissa. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus kuitenkin viimeistään 17.8.2018. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Mika Virsunen 17.7 klo 9-11 ja 24.7 klo 9-11, puh. 040-596 9757, sähköposti: mika.virsunen@lapti.fi