Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Asuntomyyntipäällikkö Jyväskylään
Tehtävä
Asuntomyyntipäällikkö Jyväskylään
Sijainnit
Keski-Suomi
Haku alkaa
12.10.2021
Haku päättyy
31.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Keski-Suomen alueelle asuntomyyyntipäällikköä

Avainroolissasi pääset kaupungin uudisasuntomyynnin ykköspaikalta osallistumaan kokonaisvaltaisesti tulevien kohteiden suunnitteluun, markkinointiin ja myyntiin. Myynti ja myynnin johtaminen ovat päätehtäviäsi. Lisäksi tuotat asuntohankkeisiimme markkina-analyysit ja kaupallisen näkökulman.

Mitä toivomme sinulta?

Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen sekä nautit yhdessä tekemisestä. Sinulla on kokemusta tuloshakuisesta myynnin johtamisesta. Työaikasi on meillä joustava, sinulle sopii, että teet meillä työsi toisinaan illalla tai viikonloppuna.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle myös kattavat henkilöstöedut ja tehtäväsi palkkaus perustuu kiinteän pohjan lisäksi tiimisi myyntituloksiin.

Olemme valtakunnallisesti yksi suurimpia uudisasuntorakentajia. Pääset kasvavaan ja innostavaan yhtiöön myymään laadukkaita koteja asiakkaillemme.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Samuli Heino, puh. 050 3888 507.

Lähetä hakemus 31.10.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä