Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Takuutyönjohtaja Jyväskylään
Tehtävä
Takuutyönjohtaja Jyväskylään
Sijainnit
Keski-Suomi
Haku alkaa
28.9.2021
Haku päättyy
19.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme Keski-Suomen alueelle takuutyönjohtajaa

Takuutyönjohtajana huolehdit valmiiden kohteidemme vuositakuutöistä. Vastaat takuutyömaiden dokumentoinnista ja aikataulutat kohteidesi takuutyöt. Vastaat, että tehtävät toteutetaan työturvallisesti sekä varmistat asiakastyytyväisyyden ja kustannustehokkuuden. Työhösi saat työmaan, toimistomme ja yhteistyökumppaneidemme tuen.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme ihmistä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, täsmällisyyttä sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri).

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle myös kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa työpäällikkö Sauli Ryynänen, puh. 050 412 9118.

Lähetä hakemus 19.10.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä