Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Keski-Suomen alueelle
Tehtävä
Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Keski-Suomeen
Sijainnit
Keski-Suomi
Haku alkaa
31.8.2021
Haku päättyy
30.9.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Keski-Suomen alueelle vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa

Vastaavan työnjohtajan monipuolissa tehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä.

Työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat aliurakoita ja työntekijöitä ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme ihmistä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, täsmällisyyttä sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri).

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä alkavien urakkakohteiden tai asuntotuotantokohteidemme parissa. Töitä tehdään yhdessä hyvän työporukan kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle toki myös kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa työpäällikkö Jukka Saramäki, puh. 050 4637426.

Hae tehtävään 30.9.21 mennessä.
Aikaa jäljellä