Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
BI-asiantuntija / järjestelmäkehittäjä Ouluun
Tehtävä
BI-asiantuntija / järjestelmäkehittäjä
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
30.6.2021
Haku päättyy
31.7.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme BI-asiantuntijaa / järjestelmäkehittäjää

Haemme yritykseemme BI-asiantuntijaa / järjestelmäkehittäjää. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Oulussa, mutta voit työskennellä myös jollain toisella Laptin toimipisteellä. Pääset mukaan haastaviin liiketoimintaa tukeviin järjestelmä- ja raportoinnin kehityshankkeisiin ja vastaamaan niiden toteutuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Uusi tehtäväsi tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kehittyvässä toimintaympäristössä.

BI-asiantuntijan monipuoliset työtehtävät liittyvät liiketoimintatiedon hyödyntämiseen johtamisen välineenä. Etsimme henkilöä, joka on määrätietoinen ja pystyy hallitsemaan monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia, tekemään määrittelyitä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa sekä vastaamaan raporttien toteutuksesta. Hahmotat nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuudet. Käytössämme on Microsoftin uusimmat raportointityökalut. Työkalujen laaja-alainen hallinta on olennainen osa työtä.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta raportoinnin kehittämisestä ja kyvykkyyttä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja niihin liittyviä käsitteitä. Osaat keskustella sujuvasti IT:n kielellä järjestelmäarkkitehtuureista, -teknologioista ja erilaisista integraatioista, mutta pystyt silti kommunikoimaan liiketoiminnan kanssa ymmärrettävästi sekä tuottamaan liiketoiminnalle lisäarvoa. Olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista ja halukas kehittämään omaa osaamistasi alalla.

Odotamme sinulta lisäksi:

- IT-alan tutkintoa tai muuta vahvaa näyttöä alalta
- Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Kokemusta raportoinnin kehityshankkeista
- Osaamista SQL-tietokannoista
- Kokemusta liiketoimintajärjestelmistä (esim. ERP ja CRM)
- Kokemusta Microsoft raportointivälineistä (SQL Server Data Tools, Power BI ja DAX)
- Microsoft O365, SharePoint ja Azure ovat sinulle tuttuja entuudestaan
- Analyyttistä päättelykykyä ja ongelmanratkaisukykyä
- Huolellisuutta ja kykyä tarkkuutta vaativaan työhön
- Oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja vastuullista työotetta
- Halukkuutta olla mukana kehittämässä ja rakentamassa uutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Mika Virsunen, mika.virsunen@lapti.fi

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2021, tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.
Aikaa jäljellä