Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hankintainsinööri Pirkanmaalle
Tehtävä
Hankintainsinööri Pirkanmaa
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
15.6.2021
Haku päättyy
19.8.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Pirkanmaan alueelle hankintainsinööriä

Tarvitsemme hankintainsinöörin, joka tuntee rakennusalan hankintaprosessin. Tehtävässäsi vastaat mm. hankintaprosessin aikataulusta, osallistut alueellisiin hankintapalavereihin ja projektien seurantaan. Teet yhteistyötä kaikkien osastojen kanssa ja verkostoidut alueen rakennusalan urakoitsijoihin ja toimittajiin. Sinulla on myös tärkeä rooli hankintatoimen kehittämisessä. Työpisteesi sijaitsee Tampereen toimistossa.

Mitä toivomme sinulta?

Haemme vastuuntuntoista ja kokonaisuudet hallitsevaa ammattilaista. Luonteeltasi olet täsmällinen, energinen ja urallasi eteenpäin pyrkivä. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja tunnet rakennustyömaan toimintatavat. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös alalle soveltuvaa koulutusta sekä rakennusalan hankintaprosessin hallitsemista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa hankintapäällikkö Teemu Lavia, puh. 0400 603 616.

Lähetä hakemus 19.8.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä