Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työnjohtaja Hämeenlinnaan ja Pirkanmaan alueelle
Tehtävä
Työnjohtaja Hämeenlinnaan ja Pirkanmaan alueelle
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
10.6.2021
Haku päättyy
30.6.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme työnjohtajaa Hämeenlinnaan ja Pirkanmaan alueelle

Työnjohtajan monipuolissa työmaatehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulussa, kustannusten seuranta ja laadun valvonta. Lisäksi resurssoit työvoimaa ja johdat työntekijöitä sekä vastaat omalta osaltasi myös työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Ymmärrät myös laadun ja taloudellisuuden merkityksen.
Työmaasi sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta olet jatkossa valmis työskentelemään työmaiden sijainnin mukaan myös Pirkanmaan alueella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Pirkanmaan tuotantojohtaja Tapio Rantala, puh. 050 3796394.

Lähetä hakemus 30.6.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä