Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Rakennuttaja-asiamies Keski-Suomeen
Tehtävä
Rakennuttaja-asiamies Keski-Suomeen
Sijainnit
Keski-Suomi
Haku alkaa
1.6.2021
Haku päättyy
21.6.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme rakennuttaja-asiamiestä Keski-Suomen alueelle

Huolehdit asunto- ja kiinteistöyhtiöiden perustamiseen ja yhtiöhallintoon liittyvistä tehtävistä sekä uudiskohteiden myyntivalmiuden valmistelusta. Osallistut myös kiinteistöoikeudellisten sopimusten laatimiseen. Teet yhteistyötä paitsi Laptin omien asiantuntijoiden ja asiakkaiden myös mm. viranomaisten ja rahoituslaitosten kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Haemme toimeen tarttuvaa, itsenäiseen työhön tottunutta ja huolellista ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (tradenomi, insinööri tmv) ja kokemusta kiinteistöihin liittyvistä sopimusasioista. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä energistä ja tavoitteellista työskentelytapaa. Lisäksi olet järjestelmällinen ja tarkka työssäsi. Useamman vuoden kokemus rakennushankkeiden hallinnon tehtävistä ja RS-asioiden hoitamisesta katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino, puh. 050 388 8507.

Lähetä hakemus 21.6.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä