Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kustannuslaskija Vantaalle, Tampereelle tai Turkuun
Tehtävä
Kustannuslaskija Vantaalle,Tampereelle tai Turkuun
Sijainnit
Vantaa, Tampere, Turku
Haku alkaa
25.5.2021
Haku päättyy
20.6.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme kustannuslaskijaa Vantaalle, Tampereelle tai Turkuun

Tehtävässäsi vastaat laskennan toteutuksesta omalta osaltasi, hoidat hankkeiden jälkilaskentaa ja keräät erilaista seurantatietoa. Sinulla on myös tärkeä rooli alueesi kustannuslaskennan kehittämisessä. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä laskennan näkökulmasta alueen hankinnan, laskennan ja tuotannon yhteistyökumppaneiden kanssa. Asemapaikkasi voi olla Vantaan, Tampereen tai Turun toimistolla, tarvittaessa myös etätyöt onnistuvat.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla muutaman vuoden alalla ollut tai jo pitkään rakentamisen parissa viihtynyt. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (rkm tai insinööri) sekä halua ja kiinnostusta kehittyä kustannushallinnan huippuammattilaiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat vahvuutesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Rakennamme sinulle tavoitteisiisi sopivan urapolun Laptilla vuosiksi eteenpäin.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa laskentapäällikkö Sami Heikkilä, puh. 040 5306524.

Lähetä hakemus 20.6.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä