Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli vajaa 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työnjohtajia Etelä-Suomeen
Tehtävä
Työnjohtajia Etelä-Suomeen
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
23.4.2021
Haku päättyy
14.5.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Etelä-Suomeen työnjohtajia

Työnjohtajan monipuolissa työmaatehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulussa, kustannusten seuranta ja laadun valvonta. Lisäksi resurssoit työvoimaa ja johdat työntekijöitä sekä vastaat omalta osaltasi myös työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Ymmärrät myös laadun ja taloudellisuuden merkityksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Etelä-Suomen rakennuspäällikkö Matti Leimi, puh. 050 352 7577.

Lähetä hakemus 14.5.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä