Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Vastaava työnjohtaja Pirkanmaan ja Hämeen alueelle
Tehtävä
Vastaava työnjohtaja Pirkanmaan ja Hämeen alueelle
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
5.2.2021
Haku päättyy
8.3.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Pirkanmaan ja Hämeen alueelle vastaavaa työnjohtajaa

Vastaavan työnjohtajan monipuolissa työmaatehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Lisäksi resurssoit työvoimaa ja johdat työntekijöitä sekä vastaat omalta osaltasi myös työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme ihmistä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Ymmärrät myös laadun ja taloudellisuuden merkityksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Pirkanmaan tuotantojohtaja Tapio Rantala, puh. 050 379 6394.

Lähetä hakemus 8.3.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä