Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hankekehityspäällikkö Pirkanmaalle
Tehtävä
Hankekehityspäällikkö Pirkanmaalle
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
5.2.2021
Haku päättyy
8.3.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Pirkanmaalle hankekehityspäällikköä

Hankekehityspäällikkönä vastaat rakentamisen maanhankinnasta ja kehität uusia asunto- ja toimitilahankkeita. Tehtävässäsi hankekehityspäällikkönä etsit ja selvittelet uusien hankkeiden ja urakoinnin mahdollisuuksia, ohjaat hankkeiden suunnittelua ja vastaat hankkeisiin liittyvistä asemakaavamuutosprosesseista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laptin laskennan, rakennustuotannon ja myynnin kanssa. Hankekehityspäällikkönä arvioit hankkeiden kannattavuutta, laadit tarjouksia ja valmistelet investointiesityksiä yhdessä muun organisaation kanssa. Yrityksemme ulkopuolella teet vahvaa yhteistyötä maanomistajien, suunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa.

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kiinteistöjen kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla ja uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen. Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

Mitä toivomme sinulta?

Haemme asiakaslähtöistä ja ratkaisuorientoitunutta ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta rakennushankkeiden kehittämisestä ja asemakaavamuutosten läpiviennistä. Voit olla asuntorakennuttamisen ammattilainen tai osaava toimitilahankkeiden kehittäjä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa paikallistuntemusta. Jos kokemuksesi hankekehityksestä ei ole vielä laaja, voit hakea meille silti, tällöin tilaisimme käyntikorttisi kuitenkin projekti-insinöörin tehtävänimikkeellä. Sinulla on hyvä Tampereen ja lähialueiden paikallistuntemus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Pirkanmaan aluejohtaja Tuomo Turkkinen, puh. 040 7177 576 tai tuomo.turkkinen@lapti.fi

Lähetä hakemus 8.3.2021 mennessä.
Aikaa jäljellä