Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Pirkanmaalle
Tehtävä
Haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Pirkanmaalle
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
7.1.2021
Haku päättyy
15.3.2021
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme kesäharjoittelijoita Pirkanmaan työmaille haalariharjoitteluun ja työnjohtotehtäviin

Ei maailmaa yksin rakenneta. Meillä on töitä tulevillekin työnjohtajille.

Oletko haasteita pelkäämätön nuori osaaja ja halukas oppimaan uutta? Meillä on sinulle paikka monipuolisten työmaatehtävien parissa. Tule mukaan osaavaan porukkaan, niin pääset näkemään miten oppimasi asiat tehdään käytännössä. Ammatilaisemme perehdyttävät sinut tehtäviisi ja vastuuta saat vaiheittain. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden urapolkuasi kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa – hyvässä ilmapiirissä. Katso lapti.fi/opiskelijat -sivulta mitä mieltä Ida ja Mika olivat työnjohtoharjoittelustaan meillä.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa kesätyö- ja harjoittelupaikoista antaa työpäällikkö Kari Rantanen, puh. 050 554 3404.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, oletpa sitten opiskelusi alussa tai jo aiempaa kokemusta kartuttanut. Laita hakemus haalari- tai työnjohtoharjoitteluun viimeistään 15.3.2021. Ole kuitenkin nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen haun umpeutumista.
Aikaa jäljellä