Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Takuutyönjohtaja Vantaalle
Tehtävä
Takuutyönjohtaja Vantaalle
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
8.9.2020
Haku päättyy
27.9.2020
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Vantaan toimipisteeseen takuutyönjohtajaa

Toimintamme kasvun myötä tarvitsemme Etelä-Suomeen lisää takuutyönjohtajia. Takuutyönjohtajana hoidat asunto- ja palvelukohteiden jälkimarkkinointia. Vastaat takuutyömaidesi dokumentoinnista ja aikataulutat kohteidesi takuutyöt. Vastaat, että tehtävät toteutetaan työturvallisesti sekä varmistat asiakastyytyväisyyden ja kustannustehokkuuden. Työhösi saat työmaan, toimistomme ja yhteistyökumppaneidemme tuen. Raportoit takuutöiden edistymisestä takuutyöpäällikkölle.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä takuutyömaiden johtamisesta. Sinulla on ainakin kahden vuoden työkokemus takuutöiden työnjohtotehtävistä. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, jämäkkyyttä ja reagointikykyä sekä kykyä ja halua kantaa vastuu työstäsi. Työsi tulee olemaan monipuolista ja liikkuvaa, pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Sinulla tulee olla ajokortti ja auto käytössäsi.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten. Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”

”Täytyy kyllä ihmetellä, jos jonkun mielestä Lapti ei ole hyvä työpaikka.”

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja takuutyönjohtajan tehtävästä antaa takuutyöpäällikkö Jussi Keppo, puh.0 400 511 442 jussi.keppo@lapti.fi ja rakennuspäällikkö Matti Leimi, puh. 050 352 7577 matti.leimi@lapti.fi
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 27.9.2020 mennessä.
Aikaa jäljellä