Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Pohjois-Suomen alueelle
Tehtävä
Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Pohjois-Suo
Sijainnit
Pohjois-Suomi
Haku alkaa
1.7.2020
Haku päättyy
31.8.2020
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Pohjois-Suomeen alkaviin hankkeisiin vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia

Toimintamme kasvun myötä tarvitsemme Pohjois-Suomeen lisää työnjohtajia ja vastaavia työnjohtajia monipuolisiin työmaatehtäviin. Työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat aliurakoita ja työntekijöitä ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, täsmällisyyttä sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri).

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten. Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”

”Täytyy kyllä ihmetellä, jos jonkun mielestä Lapti ei ole hyvä työpaikka.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Juhani Marttila, puh. 0400 581 309 tai juhani.marttila@lapti.fi.

Lähetä hakemus 31.8.2020 mennessä.
Aikaa jäljellä