Etusivu
Rakennusliike Lapti Oy on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 340 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Järjestelmäasiantuntija Ouluun
Tehtävä
Järjestelmäasiantuntija Ouluun
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
29.5.2020
Haku päättyy
31.7.2020
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Ouluun järjestelmäasiantuntijaa

Palveluhenkinen IT-asiantuntija, tiimissämme on tilaa juuri sinulle

Toimintamme kasvun myötä tarvitsemme Oulun toimipisteeseemme uuden teknisen asiantuntijan IT-ympäristömme ylläpitoon ja kehittämiseen. Vastuullasi on IT-infran suunnittelu, kehitysprojektien toteutus ja erilaiset ympäristön valvonta- ja ylläpitotehtävät. Teknisen tietoturvan kehittäminen ja valvonta ovat osa vastuualuettasi. Työskentelet osana Laptin tietohallintoa ja ylläpitotiimiä.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme vastuullista henkilöä, jolla on laaja-alainen IT-asiantuntemus ja kiinnostus alaan. Edellytämme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa tai muuta vahvaa näyttöä IT- alan osaamisesta. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on Windows Server -käyttöjärjestelmien ja AD:n osalta vahva osaaminen, hallitset myös verkko- ja palomuuritekniikat ja olet perehtynyt teknisen tietoturvan ratkaisuihin. Lisäksi sinulta löytyy osaamista ohjelmistojen keskitetystä ylläpidosta ja jakelutekniikoista sekä O365- ja Azure-hallinnasta. Asenteeltasi olet palveluhenkinen ja ratkot mielelläsi ongelmia. Työotteesi on itsenäinen ja vastuullinen.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”
”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Mika Virsunen, puh. 040 596 9757 tai mika.virsunen@lapti.fi

Toimi pian. Jos olet tehtävään sopiva tyyppi, täytämme paikan heti. Hakuaika päättyy 31.7.2020.
Aikaa jäljellä