Etusivu
Lapti on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni, joka tunnetaan korkeasta laadusta. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa. Konsernissa työskentelee yli 600 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työnjohtoharjoittelijoita Pirkanmaalle
Tehtävä
Työnjohtoharjoittelijoita Pirkanmaalle
Sijainnit
Pirkanmaa
Haku alkaa
7.1.2020
Haku päättyy
29.2.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme kesäharjoittelijoita Pirkanmaan työmaille työnjohtotehtäviin

Ei maailmaa yksin rakenneta. Meillä on töitä tulevillekin työnjohtajille.

Oletko haasteita pelkäämätön nuori osaaja ja halukas oppimaan uutta? Meillä on sinulle paikka monipuolisten työmaatehtävien parissa. Tule mukaan osaavaan porukkaan, niin pääset näkemään miten oppimasi asiat tehdään käytännössä. Ammatilaisemme perehdyttävät sinut tehtäviisi ja vastuuta saat vaiheittain. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden urapolkuasi kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa – hyvässä ilmapiirissä. Katso lapti.fi/opiskelijat -sivulta mitä mieltä Ida ja Mika olivat työnjohtoharjoittelustaan meillä.

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa kesätyö- ja harjoittelupaikoista antaa työpäällikkö Kari Rantanen, puh. 050 554 3404.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, oletpa sitten opiskelusi alussa tai jo aiempaa kokemusta kartuttanut. Laita hakemus työnjohtoharjoitteluun viimeistään 29.2.2020. Ole kuitenkin nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen haun umpeutumista.
Aikaa jäljellä