Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
IV-projektipäällikkö Kuopioon
Tehtävä
IV-projektipäällikkö
Sijainnit
Kuopio
Haku alkaa
30.9.2019
Haku päättyy
20.10.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Kuopion Porttiin IV-projektipäällikköä

Oletko IV-projektipäällikkö, jolla pysyy langat käsissä? Hyvä, tartu toimeen.

Vahvan kasvun myötä tarvitsemme IV-projektipäällikön vastaamaan Kuopion Portin alueen IV-projektin kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Tehtäviisi kuuluvat projektin taloudellisen ja aikataulullisen seurannan ja vastuun lisäksi työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme organisointiin ja ongelmanratkaisuun kykenevää ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. LVI-insinööri tai teknikko) sekä aiempaa kokemusta vastaavien urakkaprojektien vetämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä. Hallitset myös kustannustehokkaan ja itsenäisen toimintatavan.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”
”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ville Pekkarinen, puh. 0400 518 227 tai sähköpostilla ville.pekkarinen@lapti.fi.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 20.10.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä