Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hankintapäällikkö Turkuun
Tehtävä
Hankintapäällikkö Turkuun
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
11.9.2019
Haku päättyy
6.10.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme hankintapäällikköä Turkuun

Meillä on koko ajan tarvetta uusille hankinnoille – kuten sinulle, hyvä hankintapäällikkö.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää hankintapäällikköjä, jotka tuntevat rakennusalan hankintaprosessin. Meillä pääset toimimaan yrityksemme näköalapaikalla ja vastaat Länsi-Suomen alueen hankintatoimesta ja vuosisopimuksista. Teet yhteistyötä kaikkien osastojen kanssa työskennellen Turun toimistossamme. Vastaat kumppanuusverkoston hyvästä ja toimivasta hallinnoinnista.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme neuvottelutaitoista ja kokonaisuudet hallitsevaa ammattilaista. Luonteeltasi olet täsmällinen, energinen ja urallasi eteenpäin pyrkivä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös alalle soveltuvaa koulutusta sekä rakennusalan hankintaprosessin hallitsemista sekä kokemusta esimiestyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”
”Täytyy kyllä ihmetellä, jos jonkun mielestä Lapti ei ole hyvä työpaikka.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa hankintajohtaja Arttu Korhonen, puh. 050 344 3204.

Hae tehtävään 6.10.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä