Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Projekti-/rakennuttajapäällikkö toimitilarakentamiseen Etelä-Suomeen
Tehtävä
Projekti-/rakennuttajapäällikkö toimitilarakentami
Sijainnit
Vantaa
Haku alkaa
30.8.2019
Haku päättyy
29.9.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Etelä-Suomen alueelle projekti-/rakennuttajapäällikköä toimitilarakentamiseen

Kalenterini on täynnä – olisiko sinulla tilaa, hyvä projekti-/rakennuttajapäällikkö?

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme Etelä-Suomen toimitilarakentamisen hankkeisiin kokenutta, rakennushankkeen eri vaiheet hallitsevaa, asiakaspalveluhenkistä projektipäällikköä. Projektipäällikkönä vastaat laaja-alaisesti toimitila- ja teollisuusprojektien suunnittelun ohjauksesta ja muista rakennuttamistehtävistä muun muassa tuotantojohtajan ja hankekehitysjohtajan tuella. Pääset hyödyntämään osaamistasi omien vahvuuksiesi mukaan sekä näkemään rakentamisen koko prosessin hankekehitysvaiheesta rakennuksen valmistumiseen saakka. Osallistut projekteissa myynnin tukemiseen jo neuvotteluvaiheessa, jossa luodaan hankkeen ratkaisuehdotus asiakkaan tarpeet ja rakennuspaikka huomioiden. Projektin edetessä osallistut vahvasti suunnittelunohjaukseen osana rakennuttamistiimin toimintaa ja vastaat suunnittelijayhteistyöstä sekä viranomaistoiminnasta rakennuslupaprosessissa. Tehtävänkuvasi ja tehtävänimikkeesi on muokattavissa kokemuksesi ja toiveittesi perusteella.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme suunnitteluohjauksen ammattilaista, joka hallitsee kokonaisuuksia ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttäsi ja aiempaa vankkaa kokemustasi vastaavista tehtävistä. Olet ratkaisuhakuinen rakennuttamisen tiimipelaaja, osaat toimia yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ja johtaa heidän suunnittelutyötään tuloksekkaasti kyseenalaistaen. Löydät rohkeasti luovien ratkaisut. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Hyvät vaikuttamismahdollisuudet, jotka isommista rakennusliikkeistä puuttuvat.”
”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja, toimitilat Aki Juntunen, puh. 050 432 4222.

Lähetä hakemus 29.9.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä