Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Viestintäpäällikkö Vantaalle
Tehtävä
Viestintäpäällikkö Vantaalle
Sijainnit
Vantaa
Haku alkaa
29.8.2019
Haku päättyy
22.9.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Vantaalle viestintäpäällikköä.

Kasvu jatkuu. Siksi tarvitsemme sinua, hyvä viestintäpäällikkö.

Voimakkaan kasvun myötä viestintätarpeemme ovat lisääntyneet, sekä sisäisesti että ulkoisesti.
Toimenkuvassasi vastaat sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä ja käytännön toteutuksesta. Laadit viestintäsuunnitelmat yhdessä liiketoimintavastaavien kanssa, hoidat mediayhteistyön, autat ja ohjaat organisaatiota viestintäasioissa sekä kirjoitat tiedotteita ja muita tekstejä eri kanaviin.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme toimeen tarttuvaa ja huolellista ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja useamman vuoden kokemus sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä mediayhteistyöstä. Tarvitset nykyaikaisten viestintäkanavien hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä energistä ja tavoitteellista työskentelytapaa. Lisäksi olet järjestelmällinen ja tarkka työssäsi. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan.
Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”
”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa, myynti- ja markkinointijohtaja Jorma Koskelo, puh. 040 5313833.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä