Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Sähköasentaja Kuopion alueelle
Tehtävä
Sähköasentaja Kuopion alueelle
Sijainnit
Itä-Suomi
Haku alkaa
8.8.2019
Haku päättyy
30.8.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Kuopion alueelle sähköasentajaa

Oletko sähköasentaja, jolla on homma hanskassa? Eiköhän yhdistetä voimamme.

Vahvan kasvun myötä tarvitsemme lisää sähköasentajia vastuullisiin ja mielenkiintoisiin töihin. Tehtäväsi on osallistua asunto-ja palvelutilakohteidemme sähköistystöihin. Tehtäviisi kuuluu omien projektien hoitaminen sekä kärkimiehenä ja kärkimiehen sijaisena toimiminen erikseen sovittaessa. Myös turvallisuushavaintojen tekeminen on osa työtäsi.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme vastuullista ja oma-aloitteista ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva sähköalan koulutus sekä aiempaa työkokemusta sähköasennuksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Töitä ei tarvitse painaa yötä päivää. Laptilla ymmärretään, että ihmisillä on muutakin elämää.”
”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ville Pekkarinen, puh. 0400 518 227 tai ville.pekkarinen@lapti.fi

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään kuitenkin 30.8.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä