Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Asukaspalveluvastaava Jyväskylään
Tehtävä
Asukaspalveluvastaava Jyväskylään
Sijainnit
Jyväskylä
Haku alkaa
24.6.2019
Haku päättyy
26.7.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Jyväskylään asukaspalveluvastaavaa

Minulla on kädet täynnä asiakkaita. Niistä riittää myös sinulle, hyvä asukaspalveluvastaava.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää asukaspalveluvastaavia. Työssäsi tapaat asunnon ostajia ja valitset heidän kanssaan materiaaleja uusiin koteihin. Laadit muutostyösuunnitelmia ja -tarjouksia ja teet materiaalitilauksia. Koordinoit työmaata materiaaleihin ja muutostöihin liittyen ja teet yhteistyötä työmaan lisäksi niin toimittajakumppaneiden kuin myynnin, hankinnan ja suunnittelunohjauksenkin kanssa. Osallistut asuntokohteidemme suunnitteluun ja myyntiin sekä avustat markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Arvostat asiakasta, sinulla on halu palvella ja rakennusalan- tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Haemme palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä ihmistä. Kokemus työmaalta tai sen kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että tulet toimeen ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut sekä rakentamisesta että asumisesta.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Töitä ei tarvitse painaa yötä päivää. Laptilla ymmärretään, että ihmisillä on muutakin elämää.”
”Täytyy kyllä ihmetellä, jos jonkun mielestä Lapti ei ole hyvä työpaikka.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino, puh. 050 388 8507.

Lähetä hakemus 26.7.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä