Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Asukaspalveluvastaava Turkuun
Tehtävä
Asukaspalveluvastaava Turkuun
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
6.5.2019
Haku päättyy
31.5.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Turun alueelle asukaspalveluvastaavaa

Minulla on kädet täynnä asiakkaita. Niistä riittää myös sinulle, hyvä asukaspalveluvastaava.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää asukaspalveluvastaavia. Työssäsi tapaat asunnon ostajia ja valitset heidän kanssaan materiaaleja uusiin koteihin. Laadit muutostyösuunnitelmia ja -tarjouksia ja teet materiaalitilauksia. Koordinoit työmaata materiaaleihin ja muutostöihin liittyen ja teet yhteistyötä työmaan lisäksi niin toimittajakumppaneiden kuin myynnin, hankinnan ja suunnittelunohjauksenkin kanssa. Osallistut asuntokohteidemme suunnitteluun ja myyntiin sekä avustat markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Arvostat asiakasta ja sinulla on halu palvella, haemme palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä ihmistä, jolla on rakennusalan koulutus (esim. AMK-insinööri, RA, rkm, SI). Kokemus työmaalta tai sen kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että tulet toimeen ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut sekä rakentamisesta että asumisesta.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Töitä ei tarvitse painaa yötä päivää. Laptilla ymmärretään, että ihmisillä on muutakin elämää.”
”Täytyy kyllä ihmetellä, jos jonkun mielestä Lapti ei ole hyvä työpaikka.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Länsi-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä 17.5. klo 8 – 10 ja 24.5. klo 8 – 10, puh. 040 580 8236.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa, lähetä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä osoitteella https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/
Aikaa jäljellä