Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kehittymishaluinen asuntomyyjä Turun alueelle
Tehtävä
Kehittymishaluinen asuntomyyjä Turun alueelle
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
30.4.2019
Haku päättyy
31.5.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
HaemmeTurun alueelle kehittymishaluista asuntomyyjää

Meillä on kädet täynnä myytävää, vaikka kauppa käy koko ajan. Tule hyvä ihminen auttamaan.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää ihmisiä myymään laadukkaita, huolella rakennettuja koteja asiakkaillemme. Toimenkuvasi on monipuolinen sisältäen aktiivisen kaupankäynnin lisäksi mm. markkinointi- ja myyntitapahtumien järjestelyitä, rakennusvaiheen asukastiedottamista sekä yhteistyötä kohdetyömaan kanssa.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme aktiivista, oma-aloitteista ja tuloshaluista ihmistä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta juuri asuntomyynnistä, mutta myyntityötä olet tehnyt jo sen verran, että tunnet sen omaksesi ja sinulla on näyttöjä hyvistä myyntituloksista. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että olet energinen ja luotettava ja tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Olet tuloshakuinen ja tehtäväsi palkkaus perustuukin vahvasti myyntituloksiisi. Työaikasi on meillä joustava, sinulle sopii, että teet meillä työsi toisinaan illalla tai viikonloppuna. Työssäsi sinulla tulee olla auto käytössäsi. Odotamme voimakasta kasvua Turun alueella. Odotatko sinä sitä, että pääset kasvamaan ja kehittymään työssäsi ja että sinulle tarjoutuu etenemismahdollisuuksia?

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”
”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”
”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Länsi-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä 17.5. klo 8 – 10 ja 24.5. klo 8 – 10, puh. 040 580 8236.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa, lähetä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä osoitteella https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/
Aikaa jäljellä