Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
LVI-projektipäällikkö Kuopioon
Tehtävä
LVI-projektipäällikkö Kuopioon
Sijainnit
Kuopio
Haku alkaa
10.4.2019
Haku päättyy
5.5.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme

LVI-projektipäällikköä Kuopioon

Vastaat tehtävässä LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta hoiva-, päiväkoti- ja kerrostalourakointikohteissamme. Tehtäviisi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin, teknikon tai muut alalle soveltuvaa koulutusta ja riittävää työkokemusta vastaavien urakkaprojektien vetämisestä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kustannustehokas ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä paineensietokyky. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen. Tarjoamme sinulle toki myös hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ville Pekkarinen, puh. 0400 518 227 tai sähköpostilla ville.pekkarinen@lapti.fi.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 5.5.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä