Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Talotekniikkapäällikkö Ouluun
Tehtävä
Talotekniikkapäällikkö Ouluun
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
6.3.2019
Haku päättyy
31.3.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme

Talotekniikkapäällikköä Ouluun

koordinoimaan Palvelutilat-liiketoiminta-alueen (päivä- ja hoivakodit, koulut sekä erilaiset palvelukorttelit) ja Pohjois-Suomen asuntotuotannon talotekniikka-asioita kokonaisvaltaisesti.

Vastaat tehtävässäsi talotekniikka-asioiden selvityksistä hankesuunnitteluvaiheessa, asiakastarpeiden huomioimisesta sekä pidät kiinni kustannustavoitteista. Työhösi kuuluu myös suunnittelunohjausta ja palveluiden hankintaa. Palvelutilat-liiketoiminto koordinoi hankkeita ympäri Suomen, mutta työskentelet Oulun toimistollamme.

Edellytämme sinulta teknistä koulutusta, esim. insinööri (AMK) ja usean vuoden kokemusta talotekniikka-alalta joko urakoinnista tai suunnittelusta. Arvostamme erityisesti rakennuttamisen kokemustasi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikan liiketoimintajohtaja Arto Turkulainen, puh. 050 4333 210.

Hae tehtävään viimeistään 31.3.2019.
Aikaa jäljellä