Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kokeneita työnjohtajia Kuopioon
Tehtävä
Kokeneita työnjohtajia Kuopioon
Sijainnit
Kuopio
Haku alkaa
28.2.2019
Haku päättyy
31.3.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Tule Kuopioon rakentamaan kanssamme uutta tulevaisuutta, niin itsellesi kuin keväällä alkavien kohteidemme asukkaille.

Haemme

Kokeneita työnjohtajia Kuopioon

Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus työmaamestarin tehtävistä monipuolisissa projekteissa. Edellytämme sinulta kykyä kantaa vastuuta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta betonirunkoisten kerrostalotyömaiden runkotöiden johtamisesta.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä muun muassa pitkäkestoisten kohteiden, kuten KYS:in Uusi Sydän -hankkeen tai keväällä alkavien asuntotuotantokohteidemme parissa. Töitäsi pääset tekemään hyvän työporukan kanssa yhdessä.

Tarjoamme sinulle toki myös hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävistä antaa Itä-Suomen tuotantojohtaja Jussi Heikkilä, puh. 0400 807 299.

Hae tehtäviin 31.3.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä