Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Projekti-insinööri palvelutilakohteiden tonttien hankintaan
Tehtävä
Projekti-insinööri palvelutilakohteiden tonttien h
Sijainnit
Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa
Haku alkaa
29.1.2019
Haku päättyy
24.2.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Haemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ PALVELUTILAKOHTEIDEN TONTTIEN HANKINTAAN

Vaikka tehtävänimikkeesi onkin projekti-insinööri, voit olla tai olla olematta koulutukseltasi insinööri. Oleellisinta on se, että haluat päästä työssäsi tuloksiin ja kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi kokemuksesi kautta.

Tehtävässäsi teet selvitystyötä tonteista ja neuvottelet tontinhankinnasta. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä sosiaaliset taitosi ovat hyvät. Emme etsi mitään keinoja kaihtamatonta myyntitykkiä, mutta tunnistat itsessäsi myyntihenkisyyden. Pääset hyödyntämään sitä meillä rehellisessä ja luotettavassa, mutta positiivisessa ja kannustavassa työilmapiirissä.

Voit valita työskentelypaikaksesi minkä tahansa Laptin toimiston: Vantaan, Turun, Tampereen, Oulun, Kuopion, Jyväskylän tai Joensuun.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Mikko Lohi, puh. 045 6312 946.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä