Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työpäällikkö Pirkanmaalle
Tehtävä
Työpäällikkö Pirkanmaalle
Sijainnit
Länsi-Suomi
Haku alkaa
9.1.2019
Haku päättyy
30.1.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Etsimme Pirkanmaalle vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavia projekteja aidolla tekemisen meiningillä.

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat nimettyjen hankkeiden rakentamiseen liittyvästä toiminnasta. Vastaat siis hankkeiden ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä niiden raportoinnista. Toimit työmaiden työnjohdon esimiehenä, varmistat resurssoinnin ja osallistut sekä suunnittelun- että hankinnanohjaukseen.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi viiden vuoden työkokemusta vähintään vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Olet tottunut työskentelemään suunnitelmallisesti, oma-aloitteisesti ja hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät IT-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Ura Laptilla tarkoittaa vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyistä palkkaa, hyviä henkilöstöetuja, mukavia työkavereita sekä näköalapaikkaa kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tapio Rantala, puh. 050 379 6394.

Täytä hakemus 30.1.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä