Etusivu
Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284 miljoonaa euroa ja asuntoja valmistui 800. Konsernissa työskentelee 800 henkilöä. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työnjohtaja, vastaava työnjohtaja ja työmaainsinööri Etelä-Suomen alueelle
Tehtävä
Työnjohtaja, vastaava työnjohtaja, työmaainsinööri
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
2.5.2019
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme Etelä-Suomen alueelle

Työnjohtajaa, vastaavaa työnjohtajaa ja työmaainsinööriä

Tule kasvavaan yritykseemme, jossa on säilynyt pienen yrityksen hyvä fiilis ja jossa pääset itse vaikuttamaan asioihin eikä päätösten tekeminen veny. Meillä saat juuri osaamisesi ja kokemuksesi kokoisia projekteja ja tehtäviä. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle uramahdollisuuksia jatkossakin.

Vastaat työmaan eri työvaiheiden etenemisestä aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut konkari, meillä on tarjolla sinulle monipuolisia työmaatehtäviä Etelä-Suomen alueen rakennushankkeissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri tai muu vastaava), kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä, vastuunottoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Sami Alanen, puh. 040 025 0474.

Odotamme hakemustasi!
Aikaa jäljellä