Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hankekehityspäällikkö pääkaupunkiseudulle
Tehtävä
Hankekehityspäällikkö pääkaupunkiseudulle
Sijainnit
Vantaa
Haku alkaa
19.12.2018
Haku päättyy
31.1.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Haemme kasvavaan joukkoomme

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Hankekehityspäällikkönä toimit maanhankinnassa sekä kehität uusia asunto- ja toimitilahankkeita. Etsit ja selvittelet uusien hankkeiden mahdollisuuksia, ohjaat hankkeiden suunnittelua ja vastaat hankkeisiin liittyvistä asemakaavamuutosprosesseista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laptin laskennan, rakennustuotannon ja myynnin kanssa. Hankekehityspäällikkönä vastaat myös hankkeiden kannattavuuden arvioinnista, tarjousten laadinnasta ja investointiesitysten valmistelusta. Yrityksemme ulkopuolella teet vahvaa yhteistyötä maanomistajien, suunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa.

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kiinteistöjen kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla ja uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen kasvukeskuksissa. Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

Olet joko kiinteistötalouden, rakentamistalouden tai rakennustekniikan DI tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus hankekehityksestä ja asemakaavamuutosten läpiviennistä. Olet asenteeltasi asiakaslähtöinen ja ratkaisuorientoitunut. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva paikallistuntemus.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysjohtaja Tuomas Lindfors, puh. 040 5903 917.

Hae tehtävään 31.1.2019 mennessä.
Aikaa jäljellä