Lapti Group on asuntojen ja palvelutilojen rakentamiseen erikoistunut rakentamispalveluyhtiö. Asunto- ja palvelutilatuotannon lisäksi yhtiö tuottaa talotekniikkapalveluita sekä osana omia rakentamishankkeitaan että ulkoisille asiakkaille. Lapti Group on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista talonrakennusyhtiöistä. Lapti Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 milj.€ ja työntekijöitä on 780. Lapti Group -konserniin kuuluvat Rakennusliike Lapti Oy ja talotekniikkayhtiö Laptitec Oy.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
LVI-asentaja Espooseen
Tehtävä
LVI-asentaja Espooseen
Paikkakunnat
Espoo
Haku alkaa
16.11.2018
Haku päättyy
16.12.2018
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
40,0
Työpaikan kuvaus
Haemme kasvavaan joukkoomme LVI-asentajia pientalotuotantoon pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä onnistut toimeen tarttuvalla ja vastuullisella asenteella työntekoon, halulla ja kyvyllä oppia uutta, hyvillä yhteistyötaidoilla, kerryttämälläsi kokemuksella lvi- asennuksista sekä alan koulutuksella.

Laptitecilla pääset mukavaan ja rentoon työyhteisöön. Meillä ei ole ovenpielessä ”kynnyksiä”, tulit sitten kenen tahansa juttusille. Mikäli haluat kehittyä työssäsi, meillä se on mahdollista. Oman ammattitaidon kehittämiseen kannustetaan.

Molemminpuolinen joustavuus on myös osa yrityskulttuuriamme. Uskomme siihen, että vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä. Luottamukselle annetaan sijaa ja sen myötä joustamisesta tulee molemminpuolista.
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen.

Kysy lisätietoja avoimista työpaikoista työnjohtaja Ohto Erkolalta 0503553569.

Täytämme paikkoja heti. Hakuaika päättyy 16.12.2018.
Aikaa jäljellä