Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen seitsemällä paikkakunnalla Suomessa.
Lisäksi konserni tuottaa talotekniikkapalveluita. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Asuntomyyjä Vantaalle
Tehtävä
Asuntomyyjä Vantaalle
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
11.1.2019
Haku päättyy
31.1.2019
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Myynnistä nauttiva ja tulosta janoava

Asuntomyyjä

Tule töihin kasvavaan ja innostavaan yhtiöön sekä myymään laadukkaita koteja asiakkaillemme Etelä-Suomen alueella.

Herättääkö myyntityö nälkäsi? Emme vaadi sinulta välttämättä kokemusta asuntomyynnistä, mutta myynnin parissa olet työskennellyt jo sen verran, että tunnet sen omaksesi. Olet positiivinen ja energinen sekä ulospäinsuuntautunut. Nautit yhdessä tekemisestä. Olet järjestelmällinen ja luotettavuus on perusarvojasi. Olet tuloshakuinen ja tehtäväsi palkkaus perustuukin vahvasti myyntituloksiisi. Työaikasi on meillä joustava, sinulle sopii, että teet meillä työsi toisinaan illalla tai viikonloppuna. Työssäsi sinulla tulee olla auto käytössäsi. Katsomme kokemuksen ja näytöt tuloksellisesta myyntityöstä eduksesi, mutta ennen kaikkea etsimme myyntitiimiimme oma-aloitteista ja aktiivista myyjää. Kuuntelemme mielellämme myös ideoitasi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tomi Kosunen, puh. 040 668 6192.

Täytä hakemus viimeistään 31.1.2019.
Aikaa jäljellä