Lapti Group on asuntojen ja palvelutilojen rakentamiseen erikoistunut rakentamispalveluyhtiö. Asunto- ja palvelutilatuotannon lisäksi yhtiö tuottaa talotekniikkapalveluita sekä osana omia rakentamishankkeitaan että ulkoisille asiakkaille. Lapti Group on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista talonrakennusyhtiöistä. Lapti Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 milj.€ ja työntekijöitä on 780. Lapti Group -konserniin kuuluvat Rakennusliike Lapti Oy ja talotekniikkayhtiö Laptitec Oy.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tuotantopäällikkö Espooseen
Tehtävä
Tuotantopäällikkö Espooseen
Paikkakunnat
Espoo
Haku alkaa
13.11.2018
Haku päättyy
11.12.2018
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Etsimme joukkoomme tuotantopäällikköä putkiremonttien liiketoiminta-alueelle. Tehtävä on uusi ja tulet työskentelemään Espoon toimistossamme. Vastuualueena on putkiremonttien sähkösaneeraus.

Tuotantopäällikkö vastaa vastuualueensa tuotannon organisoimisesta, kehittämisestä, tuotannon laadusta ja taloudellisista tavoitteista. Henkilö varmistaa osaavan ja riittävän resurssin toimialueellaan, seuraa ja ennustaa resurssitarpeen. Huolehtii, että organisaation henkilöstö saa koulutus- ja kehittämistarpeiden mukaisen koulutuksen ja opastuksen. Toimii projektipäälliköiden esimiehenä ja tukena projektien hoitamisessa. Vastaa työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista toimialueellaan. Toimii myynnin ja suunnittelun tuotannollisena ja teknisenä tukena. Koordinoi alueellisia hankintoja yhdessä yhtiön hankintatiimin kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Tarjoamme puolestamme ammattitaitoisen ja välittömän työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä. Panostamme henkilöstön kouluttamiseen ja tarjoamme tuen tehtävässä onnistumiseen.

Tutustu meihin:
Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/laptitec/
ja Instagramissa https://www.instagram.com/laptitec/

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Samuli Paakki, puh. 040 450 7020. Laitathan hakemuksen pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 11.12.2018.
Aikaa jäljellä